GreenPrint - Din helhetsleverantör till kontoret

Vi erbjuder helhetslösningar för kontoret till företag och organisationer, och vi anpassar våra lösningar så att vi kan skräddarsy rätt lösning till rätt pris till just ert företag. Och oavsett vad vi erbjuder, så gör vi det självklart med så miljövänliga produkter och lösningar som möjligt.

Produkter vi erbjuder är kontorsmaterial, IT support, kaffeautomaterkopiatorer, skrivare, fruktkorg på jobbet, vattenautomatertryck & profil produkter samt Ascendo Invoice för digital fakturahantering.

Våra tjänster stödjer vårt helhetstänk och miljöfokus. Där Ascendo Invoice, Managed Print Servicesretursystem för tonerkassetter, Lexmarks Pull Print samt GreenPrint avtal är några av våra lösningar.

Vi är en helhetsleverantör för kontoret vilket innebär att du bara kommer att ha En kontaktperson samt En månadsfaktura för alla dina inköp.

Vårt mål är att spara tid, pengar, och miljö åt företag och organisationer, kontakta oss så hjälper vi även Er!

 

  Våra samarbetspartners

  Nyheter & Information

  • Ascendo Invoice

   Ascendo Invoice

   Vår webbaserade tjänst för elektronisk fakturahantering ger dig helt nya möjligheter att effektivisera hanteringen av dina leverantörsfakturor. Fördelarna är flera, men framförallt sparar du både tid och pengar samt miljö. 

   Läs mer…
   2018-01-31 14:37
  • Vi är miljödiplomerade såklart!

   Vi är miljödiplomerade såklart!

   Vi är nu diplomerade i Svensk Miljöbas, vi fick vi vårat första diplom den 7 december 2016 certifieringsbolaget Sustema AB. Och nu är det förnyat, vilket vi är stolta över.

   Läs mer…
   2018-01-15 15:46
  • Vi är nu medlemmar i Klimatpakten PLUS

   Vi är nu medlemmar i Klimatpakten PLUS

   Nu går Stockholms stad och näringslivet i spetsen för att bli fossilbränslefria till 2030. Spetsgruppen av företag och organisationer tillsammans med staden bildades under 2016.

   Medlemmarna förenas i höga ambitioner om minskad fossilbränsleanvändning och Klimatpakten PLUS bidrar därmed till att Stockholm tar stora kliv mot att nå stadens klimat- och energimål.

   Klimatpakten PLUS består nu av ett 30-tal medlemmar tillsammans med Stockholms stad.

   Läs mer…
   2017-07-05 08:53

  Fler nyheter