Vi söker en Key Account Manager

Green Print erbjuder helhetslösningar för kontoret och vi säljer bla multifunktionella skrivarlösningar, kontorsmaterial och IT produkter, fakturahanteringslösningar, trycksaker allt via smarta webshoppar. Miljöperspektivet är starkt i hos oss, vilket syns där vi följer kraven i ISO 14001, och vi har sedan starten 2010 vuxit mycket snabbt till en framgångsrik organisation. 

I rollen som Key Account Manager kommer du ta hand om några av företagets viktigaste kunder samt jobba med att få in fler strategiska konton. Målet är att upprätthålla långsiktiga relationer med kunderna där GreenPrint blir den naturliga leverantören av en mängd olika lösningar och produkter. 

Din roll kommer därmed att utvecklas över tid och uppgifterna kommer i början att fokusera mycket på mötesbokning och företagspresentationer samt att sluta avtal med befintliga och nya kunder. På sikt kommer rollen mer att handla om att underhålla och utveckla de befintliga kundrelationer som du har själv har skapat.

Vi erbjuder en chans till en spännande resa i ett växande företag. Du får möjligheten att arbeta med tekniska produkter från starka varumärken med en miljöinriktning som ligger helt rätt i tiden! 

Med gemensamma aktiviteter så som tävlingar, konferenser och regelbundna kompetenshöjande utbildningar har du ett fantastiskt utgångsläge för att bygga på din kompetens och utvecklas med bolaget.

Din profil
Vi söker dig som har ett naturligt driv framåt och får energi av att vinna och göra bra affärer. Det är meriterande om du har en säljbakgrund från liknande bransch med dokumenterat goda resultat. 

B-körkort samt god kommunikationsförmåga både i svenska och engelska är krav för denna tjänst.

Som person är du tävlingsinriktad, energisk och arbetar gärna hårt för att nå dina mål. Du bör samtidigt vara van vid att arbeta tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål och är en positiv och engagerad lagspelare. Vidare är du lyhörd och har en god förmåga att sätta dig in i kundens behov vilket resulterar i genomtänkta förslag och erbjudanden.


Körkort 
B körkort fordras.
Tillgång till egen bil krävs.

2015-04-16 11:30